Honlapkészítés

Honlap + marketing csomagok
Mások honlapokat gyártanak.
Mi új vevőket neked.

Honlap + marketing csomagok utánkövetéssel

BŐVEBB INFÓT KÉREK
INGYENES KONZULTÁCIÓ

Miben nyújtanak többet a honlap + marketing csomagok az átlagos honlapkészítésnél?

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Mindegyik csomag tartalmazza a reszponzív, keresőbarát honlapkészítést. Egyedi designt készítünk, ami magabiztos, erős márkát sugároz, amiben megbíznak a vevők.

Online marketing modulok

Online marketing modul

Mindegyik csomag tartalmazza honlapod értékesítési csatornáinak megtervezését, és az online marketing gépezet felépítését. Így az átlagos weboldalakénál jóval magasabb konverzióra számíthatsz.

Utánkövetés

Utánkövetés

Mindegyik csomag tartalmazza az utánkövetést. Az átadást követően látogatóid viselkedése alapján finomhangoljuk a honlapot és személyre szabott tanácsadással segítünk, hogy a honlapod repülőrajtot vegyen.

“Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredmények pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!”

Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

Mit tartalmaz minden egyes honlap + marketing csomag?

Marketingtudatos kialakítás

Marketingtudatos kialakítás

A honlapok aprólékosan kidolgozott, marketingszemléletű szempontok alapján épülnek fel, így sokkal magasabb arányban képesek a látogatókat vevővé konvertálni, mint az átlagos honlapok.

Online értékesítési rendszer

Online értékesítési rendszer

Az online eladás és ügyfélszerzés tervezhető: kialakítjuk azokat a konverziós útvonalakat, amiket a látogatók bejárva az első találkozástól eljutnak a vásárlásig, kapcsolatfelvételig. Minden csomag tartalmaz olyan modult vagy modulokat, melyek azokat a látogatókat sem engedik el, akik még nem készek a vásárlásra.

Reszponzív webdesign

Reszponzív webdesign

A design adja el a weboldalt. Számíthatsz rá, hogy modern, magas minőségű, egyedi megjelenést fogsz kapni tőlünk, ami erősíti a márkádat. Honlapod természetesen reszponzív lesz, azaz a megjelenés eszközfüggetlen.

Google plusz modulok

Google plusz modul

 Jól tudjuk, hogy a keresőkben való megtalálhatóság fontos számodra, ezért weboldaladat a 40 lépéses SEO csekklistánk szempontjai alapján építjük fel. Elvégezzük azokat a finom beállításokat is, amik a Google pozíciód szempontjából fontosak.

Hőtérképes monitoring

Hőtérképes monitoring

A piacon egyedülálló módon az átadást követően hőtérképes elemzőszoftver segítségével monitorozzuk weboldaladon látogatóid viselkedését. Ez ad garanciát neked arra, hogy weboldalad nem csak “papíron”, hanem a való életben is jól fog működni.

Utánkövetés

Utánkövetés

A honlap átadását követően sem engedjük el a kezed. Akár 3 hónapig személyre szabott tanácsadással segítünk, hogy a honlapod repülőpályára álljon.

Ízelítő referenciáinkból:

Gallery

Báthori Irodabútor

adatvezérelt monitoring, honlapkészítés
Gallery

Econeked webáruház

adatvezérelt monitoring, webáruházkészítés
Gallery

Weinorpartner – Szimpex Kft.

adatvezérelt monitoring, honlapkészítés
Gallery

Justfit Technology Kft.

adatvezérelt monitoring, parallax honlapkészítés
Gallery

Sentiree egytermékes webáruház

adatvezérelt monitoring, webáruházkészítés
Gallery

Larion Zoé – Szépészet.hu

adatvezérelt monitoring, webáruházkészítés
Gallery

Solman

honlapkészítés
Gallery

Lámpaker webáruház

adatvezérelt monitoring, webáruházkészítés
Gallery

Portobellochef

honlapkészítés
Gallery

Geoguard

adatvezérelt monitoring, parallax honlapkészítés
Gallery

Cornusmas

honlapkészítés
Gallery

Onisconsult

honlapkészítés
Gallery

Horsemed by Dr. Kelen

Termékértékesítő weboldal
Gallery

Biofituere

honlapkészítés
Gallery

Myway Coaching

honlapkészítés
Gallery

Angol e-egyetem

adatvezérelt monitoring, honlapkészítés
INGYENES KONZULTÁCIÓT KÉREK

“Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

Haiszky Ernő, Magánnyomozó

Nem kell lemondanod a jól bevált szolgáltatásokról

Weboldaladat összekötjük az általad kedvelt online eszközökkel:

Online kompatibilis programok

Árak

S honlap + marketing csomag

“S” honlap + marketing csomag

Ha egyszerűbb céges weboldalt vagy egytermékes sales weboldalt szeretnél, ez az okos megoldás az eredményes induláshoz. 1 hónap utánkövetést adunk mellé.

295.000 Ft + áfa

bruttó 374.650 Ft

M honlap + marketing csomag

“M” honlap + marketing csomag

Ezt a csomagot választotta legtöbb ügyfelünk. Akkor fogod tudni kihasználni, ha komplex online jelenlétben gondolkodsz: bemutatod vállalkozásodat, termékeidet, blogolsz és/vagy hírlevelezel, aktívan online marketingezel. A 2 hónapos utánkövetés a garancia, hogy weboldalad repülőpályára álljon.

345.000 Ft + áfa

bruttó 438.150 Ft

XL honlap + marketing csomag

“XL” honlap + marketing csomag webáruházakhoz

Ha webáruház indítását tervezed, ez a vevőgyártó nagyágyú a legjobb választás számodra. Webshopodat ellátjuk olyan funkciókkal, amik egyaránt növelik a vásárlások értékét és számát, majd 3 hónapig utánkövetjük. (Az ár függ az igények összetettségétől – kérlek, kérd egyedi árajánlatunkat.)

490.000 Ft + áfa

bruttó 622.300 Ft

INGYENES KONZULTÁCIÓT KÉREK

Mások ezeket szokták kérdezni honlapkészítés előtt

Sok év egyedi fejlesztésű motorhasználatot követően végül a nyílt forráskódú keretrendszerek mellett tettük le a voksunkat, azok közül is első sorban WordPressben dolgozunk. A WordPress intelligens és rugalmas, remekül összekapcsolható a legnépszerűbb webes szolgáltatásokkal. Ügyfeleink szeretik használni.

Folyamatosan fejlődik, a megfelelő biztonsági beállítások alkalmazását követően nem sérülékenyebb, mint az egyedi motorok. Meggyőződésünk, hogy a nyílt forráskódé a jövő, mivel az egyedi rendszerek képtelenek lépést tartani a fejlődésükkel és sokkal költségesebbek.

Ha bármilyen okból kifolyólag ellenzed a nyílt rendszereket, egyedi fejlesztésű, keresőbarát cms-ben is szívesen felépítjük weboldaladat, webáruházadat.

A monitoring garancia arra, hogy weboldalad beteljesíti a célját. Elvégre nem azért készül az oldalad, hogy szép legyen, vagy pusztán “legyen”. Te vevőket, ügyfeleket, feliratkozókat szeretnél gyűjteni.

A monitoring során élesben vizsgázik weboldalad: kiderül, hogy valóban úgy reagálnak-e a látogatóid, ahogy terveztük. Ha egyes oldalelemek nem az elvártak szerint működnek, lehetőségünk van beavatkozni, és kijavítani a hibát. A monitoring során feltáruló hibák korrekciójáért sosem számolunk fel extra költséget.

Igen! Minden weboldalnak van legalább egy célja. Te is valószínűleg be szeretnéd mutatni szolgáltatásaidat, szeretnéd, ha blogcikkeidet elolvasnák vagy regisztrálnának nálad. Bármi is legyen ez a cél, úgy építjük fel honlapodat, hogy minden eleme ezt a célt szolgálja.
Biztonságosak, ha a megfelelő biztonsági lépéseket megtesszük. 20 lépéses védelmi csekklistánk mellett a legkorszerűbb modulokkal gondoskodunk honlapod védelméről, úgyhogy nincs miért aggódnod, ha honlapod nálunk készül.
Természetesen vállalunk egyedi fejlesztéseket. Mi nem “weboldalösszekattintgatók” vagyunk, nálunk profi webfejlesztők dolgoznak, akik kifejezetten élvezik az egyedi fejlesztések kihívásait.

Kik vagyunk?

Varga Klára webkonverziós tanácsadó

Varga Klára webkonverziós tanácsadó vagyok, a Mercus Stúdió ügyvezetője. 2003 óta kollégáimmal együtt több száz weboldalt indítottam már útnak, és több tucat weboldal konverziós teljesítményét felügyelem jelenleg is. Neked is fogok tudni segíteni.

Rödiger Attila honlapkészítő

Rödiger Attila vezető fejlesztő vagyok. 2000 óta foglalkozom internetes környezetben alkalmazható programozási nyelvekkel. Feladatom, hogy megvalósítási alternatívákat kínáljak neked, és én fogom koordinálni a fejlesztési munkát.

INGYENES KONZULTÁCIÓT KÉREK

Ingyenes konzultáció

Tudjuk, hogy vállalkozásod különleges, vevőid speciálisak. Éppen ezért javasoljuk, hogy egy kötelezettségektől mentes találkozón beszéljük meg elképzeléseidet, javaslatainkat. Várunk szeretettel irodánkban!

Címünk: WestPoint Business Center 1132 Budapest, Váci út 18.

Ha nem áll módodban személyesen eljönni, a konzultációt Skype-on is megtarthatjuk.

Telefonszám: +36-70-514-0519
Telefonszám: +36-30-566-1684

Ingyenes konzultációt kérek

A kitöltést követő munkanapon jelentkezni fogunk és időpontot egyeztetünk.

adatvédelmi elveket