Ügyfeleink mondták

Dávid Zsuzsa, Ölelőhullám Kft.

„Kedves Honlapkészítő varázslók, hetek óta olvasom a hírleveleket, és a fantasztikusan színvonalas munkáitokon felbuzdulva szeretnék bővebben tájékozódni erről a csomagról, és természetesen Veletek is megismerkedni.”

2 hónappal később:

„A honlapom csodálatos, szépen kidolgozott, igényes és rettentő praktikus lett. Köszönöm szakértelmeteket, türelmeteket és az elejétől a segítő támogatást. Nagyon tetszett a közös munkában az is, hogy tényleg partneri viszonyban éreztem magam mindvégig, bár számomra ez életem első weboldala. Szuperek vagytok!”

Haiszky Ernő, magannyomozo.eu

"Szeretném megköszönni a munkátokat, amit a weboldalam arculat és technikai átalakításában, tervezésében, kivitelezésében és utómunkálataiban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult."

Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

"Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit magam tudok alakítani az aktuális helyzet szerint."

S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

“A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

Szabó Edina, Szervmanók.hu

"Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

 

Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket, megoldásokat. Nagyon jól láttad az elképzeléseimet, és ennek megfelelően állítottad össze a tennivalókat. Mind weboldal, mind Facebook, mind hirdetési témában naprakész és azonnal használható ötleteket kaptam tőled.

 

Mindenkinek ajánlani fogom, aki komplex segítséget szeretne weboldalával és online marketingjével kapcsolatban."

Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

"Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást tökéletesen kiegészítette a javaslataimra adott reakciók gyorsasága, és a szolgáltatás végső ár/érték aránya.

Azóta folyamatosan jönnek az ügyfelek. Tiszta szívvel ajánlom kis- és középméretű vállalkozásoknak a Mercus Stúdiót."

Toldy Éva, Mikulásiroda.hu

„Megnéztem a referenciáitokat és 2 percen belül már hívtalak is, hogy találkozzunk. Egy hónapon belül kész volt a Mikulásiroda weboldal, amit azóta is imádok.

Attila nagyon készséges, azonnal segít, ha valamiben kell: ma telefonban megtanította nekem gyorsan, hogyan kell kampányhoz landing page-t létrehozni.”

Ungár Ferenc, Yess Europe Kft.

“Jó érzés, hogy a sok honlapkészítő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.”

Facebook