Ügyfeleink mondták

Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

"Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredménynek pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!"

Haiszky Ernő, magánnyomozó

“Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

"Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit magam tudok alakítani az aktuális helyzet szerint."

Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

"Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást tökéletesen kiegészítette a javaslataimra adott reakciók gyorsasága, és a szolgáltatás végső ár/érték aránya.

Azóta folyamatosan jönnek az ügyfelek. Tiszta szívvel ajánlom kis- és középméretű vállalkozásoknak a Mercus Stúdiót."

S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

“A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

Szabó Edina, Szervmanók webtanácsadás

"Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

 

Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket, megoldásokat. Nagyon jól láttad az elképzeléseimet, és ennek megfelelően állítottad össze a tennivalókat. Mind weboldal, mind Facebook, mind hirdetési témában naprakész és azonnal használható ötleteket kaptam tőled.

 

Mindenkinek ajánlani fogom, aki komplex segítséget szeretne weboldalával és online marketingjével kapcsolatban."

Facebook