Honlaptanácsadó blog

Na, mi van, csődbe mentél?

Üzenet a túlvilágról

Írta: Varga Klára

A vevőd addig szeret téged, amíg kap tőled valamit. Addig bízik benned, amíg a mérleg nyelve feléje billen. Amíg úgy érzi, többet vett el tőled, mint amennyiért fizetett. Teszel érte, hogy a te vevőd is így érezzen?

Tudtad, hogy a legtöbb blog nem éri el a 3 hónapos kort? Ezen nem csodálkozom: blogolni időigényes, és nem hoz azonnali hasznot. Könnyű elveszíteni a lelkesedést.

 

Másrészt viszont igenis csodálkozom rajta, mert egy vállalkozónak pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a kapcsolattartás a vevőkkel elengedhetetlen a bizalom megszerzéséhez. (Komolyan, már unom saját magam, annyiszor leírtam ezt.) A bizalom meg nem születik meg egy csapásra.

 

Bocs, de ha nem érted, hogy hosszú távon mekkora lehetőség van a blogolásban, akkor valamit nagyon benéztél!

 

Annál, hogy nincs blogod egyetlen rosszabb dolog létezik: ha halott blogod van. Ha 3 hónapja nem posztoltál. Vagy egyáltalán nem posztoltál.

 

Mit üzen a halott blog? Mit gondol rólad a vevőd, amikor eltűnsz?

 

Nem érdekelnek a vevőid

Amikor kaptam tőled egy-egy hasznos írást, nem arra gondoltam, hogy X. Bt. milyen profin építi saját brandjét. Arra gondoltam, hogy kaptam egy jó tippet. Segítséget kaptam. Még hálát is éreztem, mert segítettél megoldani valamit.

 

Most meg mi van? Látom, már nem érdekellek téged. Olyan vagy, mint az összes többi cég, aki csak addig mosolyog, amíg meg nem kapta a pénzét.


Megbízhatatlan vagy

Azért kötöttem veled üzletet, mert bíztam abban, hogy 1, 5, 10 év után is a piacon leszel. 

 

Csak így tudom érvényesíteni a garanciát, ha netán baj van. Fel tudom hívni az ügyfélszolgálatodat, ha nem értem a használati utasítást. Meg tudom újítani a szoftverhasználati jogot a következő évre is.

 

Egy megbízhatatlan üzleti partner csak púp a hátamra.

 

Unalmas figura vagy

Amíg írtál, más voltál, mint a többi vállalkozás: lehetett veled nevetni, lehetett sztorikat olvasni tőled, amiket aztán meg lehetett dumálni a Facebookon. Most meg nem jön semmi. Unalmas vagy.

 


nagy_ugyfeltermelo_holnapcsekklista.png

 

A Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista segítségével megtudod, hogyan állíthatod repülőpályára weboldaladat - kattints, és rendeld meg most!

  


 

Tudod mit? A cikkeid se voltak akkora durranások, nem nagy kár érted.


Csődbe mentél

Vagy talán már abba is hagytad a bizniszt? Nem lenne meglepő, minden második cég csődbe megy, biztos veled is ez van. Hát ja, nem volt elég vevőd, meg tulajdonképpen nem is volt olyan jó a szolgáltatásod. Előre látható volt, hogy ez be fog következni.

 

************************

 

A vevőd addig szeret téged, amíg kap tőled valamit. Addig bízik benned, amíg a mérleg nyelve feléje billen. Amíg úgy érzi, többet vett el tőled, mint amennyiért fizetett. És a blog az egyik legjobb és legolcsóbb eszköz, hogy kemény munkával ugyan, de elérd, a vevőd így érezzen.

 

Ne járj úgy, mint a pulyka a történetben: http://bit.ly/Pulyka-es-a-lo

 

csatlakozz a 7.000+ olvasóhoz!

varga-klara-feliratkoztato.jpgVarga Klára webkonverziós tanácsadó vagyok. Konverziónövelő honlaptippekről írok céltudatos, tettrekész vállalkozóknak.

 

Még több konverziónövelő tippet kérek!

 

A letöltéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy honlapkészítéssel és online marketinggel kapcsolatos tippeket, promóciókat küldjünk emailben. A hírlevélről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz.

 

 

Facebook