Honlaptanácsadó blog

Ingyentudás Egyeteme - Önnek mindenhez kell értenie?

A jó pap holtig tanul, de Önnek szerintem nincs ennyi ideje

Írta: Varga Klára

Ön maradéktalanul elégedett honlapja eredményeivel? Annyi érdeklődő tölti ki megrendelő űrlapját, amennyit már alig győz kiszolgálni? Vagy a sok utánaolvasás ellenére érzi, van még mit javítani?

Néhány hete feltettem egy kérdést arra vonatkozóan, miről szeretne olvasni a honlaptanácsadó blogon. Sok értékes válasz mellett érkezett egy, ami kilógott a sorból: 

 

“Kedves Klára! Én már semmiről nem szeretnék olvasni. Térjünk a lényegre! Csináljunk egy ügyféltermelő honlapot!”

 

Ne értsen féle, magam is fontosnak tartom, hogy egy cégvezető vagy döntéshozó legalább alapszinten tisztában legyen az online marketinggel. Csak így tud Ön ugyanis jó döntést hozni: kivel dolgoztasson, ki végzi jól a munkáját.

 

Így tudja mérlegelni, mi az, ami minimális időráfordítással házon belül is megoldható. És hasonlóan képes lesz megítélni, mire érdemes pénzt áldozni, mert sokszorosan megtérül.

 

Ne legyünk álszentek: egy blogcikkben, vagy egy tanulmányban csupán az alapokat lehet megtanítani.

 

A jó minőségű, fizetős online tananyagok ennél többet nyújtanak, ám egyvalamire nem képesek: sose lesznek képesek testre szabott megoldással előállni. Nem azért, mert rosszak: a műfajból adódóan lehetetlen. Pont azt a pici, ám sorsdöntő pluszt nem képesek tartalmazni, ami az átütő sikerhez szükséges.

 

Ehelyett általánosításokat tartalmaznak, hiszen felhasználók százainak, ezreinek készültek. Ugye Ön sem hiszi el, hogy ami működik a tetőfedő honlapján, az ugyanúgy eredményes lesz a fogorvos weboldalán? Hogy egy séma, ami sok vevőt hoz a bélyegzőforgalmazónak, ugyanúgy ügyfeleket termel az ügyvédnek?

 

Az Ön cége egyedi. Egyedi kell, hogy legyen, ugyanis csak így lesz sikeres. És ezt az egyediséget meg kell tudni mutatnia honlapján, kampányaiban, értékesítési szövegeiben – mindenhol. Különben csak egy lesz a sok közül, akit az érdeklődők a futottak még kategóriába sorolnak.

 

Térjünk vissza az eredeti kérdéshez: Ön maradéktalanul elégedett honlapja eredményeivel? Annyi érdeklődő tölti ki megrendelő űrlapját, amennyit már alig győz kiszolgálni?

 

Már semmi tennivalója honlapjával, mert az csúcson van, és magától termeli az ügyfeleket?

 

Ha mindhárom kérdésre igennel válaszolt, jelentkezzen nálunk fényképes önéletrajzzal, ígérem, megfizetjük, kevés szakember dicsekedhet ilyen referenciával:)

 

És Ön szerint mi a kifizetődőbb: jó pénzért mért, általánosításokat tartalmazó online tananyagokat vásárolni, vagy inkább az értékes, tanulással töltött időt saját szakterületére, vállalkozása fejlesztésére fordítani?

 

Éjszakába nyúlóan olvasni, tanulni, közben rengeteg téves, vagy az Ön cégére nem alkalmazható megoldás kipróbálásával az időt vesztegetni, vagy hozzáértő segítséget keresni, és már rövidtávon eredményt elérni?

 

A részinformációkat felhasználva egy gyenge eredményeket hozó weboldalt, értékesítési szöveget, kampányt házilag összerakni, vagy szakemberre bízni azt, és várni a sokszoros megtérülést?

 

 

Facebook