Honlaptanácsadó blog

Alapkőletétel

avagy egy gyakorlatias blog Önnek a honlapokban rejlő lehetőségekről és buktatókról érthető nyelven

Írta: Varga Klára

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy segítsen Önnek jelenlegi vagy leendő honlaptulajdonosnak – abban, hogy hatékonyan tudja használni honlapját ügyfélszerzésre, cége bevételének növelésére. A témákat a mindennapokból gyűjtjük: az ügyfeleinkkel való napi kapcsolat mutatja számunkra, milyen kételyekkel, bizonytalansággal és mennyi kérdéssel vágnak Önök bele a honlap készíttetésébe. Sokak számára kevéssé ismert terület ez: csak annyit tudnak, érdemes belevágni, mert sokan jelentős bevételre tesznek szert honlapjukkal.

Mások csalódtak már: rossz döntéseket hoztak mikor első weblapjukat készíttették, így a belé feketett összeg nem, vagy alig térült meg.

A bejegyzések a 4 éven át megjelent, csaknem 3000 olvasót számláló hírleveleink folytatása, ezúttal nem regisztrációhoz kötve. A bejegyzések továbbra is érthető nyelven, praktikus, gyakorlatias tanácsokkal szeretnék közelebb vinni Önhöz az internetes megjelenés lehetőségeit és buktatóit egyaránt.

A blog moderált, ami annyit jelent, hogy a kommenteket a beérkezést követően átolvassuk, és aztán engedjük ki a honlapra. A moderálási elvünk egyszerű: lehet egyetérteni és egyet nem érteni, de kéretik érvelni. Az “anyád, hülye vagy és ronda is” típusú kommentekkel pedig csupán a kitörlés erejéig kívánunk folgalkozni.

Várjuk kommentjeit, észrevételeit, kérdéseit, ötleteit, témajavaslatait. Kellemes olvasást!

 

 

Facebook