Termékek

a_honlapkeszites_7_fobune.pngA honlapkészítés 7 főbűne

(e-book)

 

Az e-bookban felsorolt honlaphibákat ha hiszed, ha nem, a honlaptulajdonosok közel 90%-a elköveti. Pedig rengeteg hasznos idő és sok pénz múlik azon, hogy a weboldal automatikus ügyféltermelő gépezetként teszi-e a dolgát, vagy egyenesen elűzi a látogatókat.

 

A te honlapod is sokkal több vevőt képes hozni, mint hiszed. Hogyan? A könyvből megtudod.

 

Ár: ingyenes

 

Érdekel a 7 honlapkészítési szarvashiba!

 

 

a_szuperugyfel.pngA szuperügyfél

(e-book)

 

Hogyan ismerhető fel a szuperügyfél? Mivel vehető rá, hogy weboldaladról betegye a lábát az irodádba, üzletedbe? És miért van vállalkozásodnak szüksége jó néhány szuperügyfélre?

 

A szuperügyfél legfőbb jellemzője, hogy nem vesz be hülye maszlagot, nem lehet sablondumával meggyőzni. Akciókra sem feltétlen fogékony, hiszen nem az ár a fő motiváció a döntéseiben.

 

Ár: ingyenes

 

Szuperügyfeleket szeretnék!

 

 

a_nagy_ugyfeltermelo_csekklista.pngNagy, ügyféltermelő honlapcsekklista


(interaktív e-book és e-munkafüzet 2in1)

 

Mekkora dobás lenne vállalkozásodnak, ha a Honlaptanácsadó titkos 111 lépéses receptkönyve alapján lennél képes elkészíteni a weboldaladat?

 

Mennyi pénzt hozna, és mennyi időt takarítana meg neked, ha egyben megkapnál minden szükséges infót ahhoz, hogyan kell lépésről lépésre olyan ügyféltermelő honlapot készíteni, amivel a Honlaptanácsadó ügyfelei már agyonkeresték magukat?

 

Mekkora előnyt kapnál a konkurenciáddal szemben, ha odaadnám neked egyben azt a tudást, amit nap, mint nap mi magunk használunk, amikor weboldalt készítünk ügyfeleinknek?

 

111 lépés, 111% előny.

 

Ár: 19.900 Ft + áfa

 

A Honlapcsekklista kell nekem!

 

 

 

Facebook