Személyes konzultáció

Mikor éri meg személyes konzultációt kérned?

 

Ha vállalkozásodban nagy szerepe van weboldaladnak, nem engedheted meg magadnak, hogy ez a weboldal és a mögötte dolgozó online marketing gépezet ne legyen tökéletes. Minden elvesztett honlaplátogató kemény összegben mérhető bevételkiesés.

 

Talán nem is tudod, pontosan milyen összeget vesztettél el eddig amiatt, hogy nem sikerült meggyőzni a látogatót, hogy vevőd, ügyfeled legyen. Ennek vet véget a személyes honlapkonzultáció.

----------

Figyelem! A személyes konzultáció nem azonos a honlapkészítést megelőző találkozóval. Weboldalkészítés előtt természetesen nem kell fizetned az igényfelmérő találkozóért.

 

A személyes konzultáción a meglévő honlapoddal, online marketingeddel kapcsolatos problémákra adok megoldást, amit akár magad, vagy programozód kivitelezhettek. Ez a menüpont tehát kizárólag utóbbiról szól.

 

 

Tegyük helyére a dolgokat, oldjuk meg honlap- és online marketing problémáidat!

 

Ha személyes konzultációt kérsz tőlem, 2, azaz kettő órán át, kerek 120 percen keresztül csak veled foglalkozom, a te kérdésidet válaszolom meg, személyre szabott megoldásokat mutatok neked. (A megbeszélés minimum két órás, tehát ha inkább csak egy órára bérelnéd ki az agyamat, a skype-os megbeszélést ajánlom neked.)

 

 

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám?

 

Honlapoddal, online marketinggel, email marketinggel kapcsolatos kérdésekben tudok első sorban segíteni. Például:

 

 • Hogyan érdemes átalakítanod weboldaladat ahhoz, hogy ügyféltermelő gépezetként szállítsa a vevőket?
   
 • Milyen az a design, ami modern, nem öncélú, és segíti az eladást?
   
 • Hogyan pozicionáld magad? Hogyan szűkítsd le célcsoportod úgy, hogy ezáltal relevánsabb hirdetéseid, több vevőd legyen?
   
 • Milyen horgot használj weboldaladon, hirdetéseidben, amire az érdeklődők ráharapnak, így bekerülnek az értékesítési tölcséredbe?
   
 • Milyen stációkon érdemes végigléptetni a honlaplátogatót ahhoz, hogy visszatérő ügyfeleddé, vevőddé váljon?
   
 • Hogyan szerezd meg potenciális vevőid bizalmát már a honlapoddal?
   
 • Hol érdemes hirdetned? Google? Facebook? Szakmai online portálok? Kinek? Mit?
   
 • Hogyan készítsd el landing page-edet úgy, hogy az maximálisan konvertáljon?
   
 • Mi szükséges ahhoz, hogy konkurenseidhez képest versenyelőnybe kerülj?

Ha más kérdésed van, semmi gond. Tedd fel, és őszintén megmondom még a konzultáció előtt, hogy tudok-e segíteni benne.

 

 

Milyen kérdésekkel NEM foglalkozunk a konzultáció során?

 

Honlapprogramozási kérdésekről kérlek, ne engem kérdezz. Az ügyféltermelő honlapstratégiához értek, ebben tudok neked segíteni.

 

----------

Edina ezt írta a személyes konzultációról:


"Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.


Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket, megoldásokat. Nagyon jól láttad az elképzeléseimet, és ennek megfelelően állítottad össze a tennivalókat. Mind weboldal, mind Facebook, mind hirdetési témában naprakész és azonnal használható ötleteket kaptam tőled.


Mindenkinek ajánlani fogom, aki komplex segítséget szeretne weboldalával és online marketingjével kapcsolatban."


Szabó Edina
Szervmanók.hu

----------


Kivel fogsz beszélni a konzultáción?

 

honlaptanacsado_varga_klara.pngVelem, azaz Varga Klárával. Én írom a több, mint 7.000 olvasóval bíró Honlaptanácsadó blogot, valamint én posztolok a Honlaptanácsadó Facebook oldalán is. 2003 óta kollégáimmal együtt több száz weboldalt indítottam útnak, és több tucat elkészült weboldal teljesítményét felügyelem jelenleg is. És előre örülök, hogy megismerhetlek személyesen is.

 

 

Mennyibe kerül a 120 perces személyes konzultáció?

 

A 120 perces konzultáció ára 70.000 Ft + áfa. Ha kéred, Budapest területén belül házhoz megyek, de találkozhatunk nálunk is. Ha nem vagy elégedett a konzultációval, visszafizetem a teljes összeget. Semmi rizikó neked. Ha a megbeszélés közben úgy látod, érdemes lenne még ráhúzni, óránként 25.000 Ft + áfat fogok számlázni a 3. órától kezdve.

 

És most figyelj: ha a konzultációt követő 5 napon belül megrendeled a Professional honlap + marketing csomagunkat, a teljes összeg 50%-át jóváírom neked. Ha a ProPrémium honlap + marketing csomagot rendeled meg, a 120 perces konzultáció teljes összegét jóváírom neked. (Ha bármi mást - pl. egy online marketing kampányt - rendelsz meg, a megrendelés összegétől függően írok jóvá a konzultáció összegéből.)


 

Hogyan rendelheted meg a konzultációt?

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Utána emailben fogok küldeni neked egy kérdőívet, ami abban segít nekem, hogy felkészüljek a vállalkozásodból, a honlapodból, az online marketingedből. Ez eddig teljesen ingyenes számodra.

 

Amint visszaküldted a kitöltött kérdőívet, megírom neked, hogy tudom-e felelősséggel vállalni a megbeszélést. Még most sem kell fizetned.

 

Ha a kitöltött kérdőív alapján vállalom a konzultációt, kapsz egy proforma számlát. Amikor az azon szereplő összeget átutaltad a számlánkra, visszaigazolom neked és időpontot egyeztetünk. Rendszerint munkanapokon 9 és 17 óra között tartom a konzultációkat, készülj, kérlek te is így.

 

Gyere, vágjunk bele!

 

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • "Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredménynek pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!"

   

  Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

  További vélemények rólunk

 • “Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

   

  Haiszky Ernő, magánnyomozó

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók webtanácsadás

  További vélemények rólunk

Facebook