Skype-os konzultáció

Mikor éri meg skype-os konzultációt kérned?

 

Gyakran érzed úgy, hogy látod, valahol elfolyik a pénz honlapodon, de nem tudod, mit csinálsz rosszul?

 

Az online marketing kampányaid döcögnek, tudod, hogy lehetne sokkal jobban is. Hiszen a terméked jó, miért nem kapkodnak akkor utána?

 

Ha neki is fogsz a változtatásnak, akkor egy-egy apró csiszolás annyi energiádat elveszi, hogy a nagyobb léptékű, valódi eredményt hozó változtatásokra nem marad energiád.

 

Így nem lehet egyről a kettőre jutni. Így nem lehet fejlődni. Kicsit magadra ismertél?

 

 

Tegyük helyére a dolgokat, oldjuk meg honlap- és online marketing problémáidat!

 

A skype-os konzultáció annyit jelent, hogy egy órán át, azaz kerek 60 percen keresztül csak veled foglalkozom, a te kérdésidet válaszolom meg, személyre szabott megoldásokat mutatok neked.

 

Plusz olyan motivációs löketet kapsz, hogy garantálom, nem fogsz leállni addig, amíg nem tökéletesíted a honlapodat.

 

 

Milyen kérdésekkel fordulhatsz hozzám?


Honlapoddal, online marketinggel, email marketinggel kapcsolatos kérdésekben tudok első sorban segíteni.


Ezek a leggyakoribb kérdések, amivel hozzám fordulnak más vállalkozók:


 • Mi a hiba a honlapommal? Miért nem hoz több bevételt?
   
 • Jól menő vállalkozásom van, de úgy érzem, egy jobb weboldallal még több lehetőségem lenne eladni. Hogyan tökéletesítsem a honlapomat?
   
 • Hogyan kell úgy online marketingezni, hogy ne kelljen árversenyezni?
   
 • Nekem mindenki a célcsoportom, mégis azt mondják, hogy szűkítsem le. De hát akkor nem lesz még kevesebb pénzem? Hogyan csináljam?
   
 • Tudom, hogy kell a honlapra egy csali, amit a látogatók figyelmét felkelti. Van is ilyenem, régebben jól működött, de ma már alig hoz vevőt. Mit csinálok rosszul?
   
 • Szeretném, ha a honlapom mögött egy online marketing gépezet tennné a dolgát, de nem tudom, hogyan érdemes ezt felépítenem.
   
 • Vállalkozásomnak régóta van honlapja, de ki szeretnénk lépni a nemzetközi piacra. Jól működő és menő honlapot szeretnénk. Mi az, amin érdemes változtatnunk?
   
 • Épp most készül a honlapom, de nem vagyok biztos benne, hogy jó úton járok.

Ha más kérdésed van, semmi gond. Tedd fel, és őszintén megmondom még a konzultáció előtt, hogy tudok-e neked segíteni benne.

 

 

Milyen kérdésekkel NEM foglalkozunk a konzultáció során?

 

Rövid leszek: honlap-programozási kérdésekről ne engem kérdezz, ebben nem tudok segíteni. Nem programozó vagyok (bár vannak kiváló programozó kollégáim), így ebbe nem is kontárkodom bele.

 

 

Kivel fogsz beszélni a konzultáción?

 

honlaptanacsado_varga_klara.pngVelem, azaz Varga Klárával.

2003 óta kollégáimmal együtt több száz weboldalt indítottam útnak, és több tucat elkészült weboldal konverziós teljesítményét felügyelem jelenleg is. Mániám a konverzió.

Tudom, hogy ügyfeleink nem csak egy jó honlapot szeretnének. Olyan weboldalra van szükségük, ami vevőket hoz, azaz jól konvertál. Minden bizonnyal neked is fogok tudni segíteni ebben.

 

 

Mennyibe kerül a skype-os konzultáció?

 

A 60 perces egyéni konzultáció ára 24.900 Ft + áfa. Ha nem vagy elégedett a konzultációval, visszafizetem a teljes összeget. Semmi rizikó neked. Ha hosszabb megbeszélést szeretnél, a második órától csak 19.900 Ft + áfa-t számolok fel óránként.

 

És most figyelj: ha a konzultációt követő 5 napon belül megrendeled bármelyik honlap + marketing csomagunkat, a konzultáció teljes összegét jóváírom neked. (Ha bármi mást rendelsz meg, a megrendelés összegétől függően írok jóvá a konzultáció összegéből.)


 

Hogyan rendelheted meg a konzultációt?

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Utána emailben fogok küldeni egy kérdőívet, ami abban segít nekem, hogy felkészüljek a vállalkozásodból, a honlapodból, az online marketingedből. Ez eddig teljesen ingyenes számodra.

 

Amint visszaküldted a kitöltött kérdőívet, megírom neked, hogy tudom-e felelősséggel vállalni a megbeszélést. Még most sem kell fizetned.

 

Ha a kitöltött kérdőív alapján vállalom a konzultációt, kapsz egy proforma számlát a konzultáció díjáról. Amikor az azon szereplő összeget átutaltad a számlánkra, visszaigazolom ezt és időpontot egyeztetünk. Munkanapokon 9 és 17 óra között tartom a konzultációkat, készülj, kérlek te is így.

 

Gyere, vágjunk bele!

 

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • "Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredménynek pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!"

   

  Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

  További vélemények rólunk

 • “Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

   

  Haiszky Ernő, magánnyomozó

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók webtanácsadás

  További vélemények rólunk

Facebook