Skype-os konzultáció

Mikor éri meg skype-os konzultációt kérned?

 

Gyakran érzed úgy, hogy látod, valahol elfolyik a pénz honlapodon, de nem tudod, mit csinálsz rosszul?

 

Az online marketing kampányaid döcögnek, tudod, hogy lehetne sokkal jobban is. Hiszen a terméked jó, miért nem kapkodnak akkor utána?

 

Ha neki is fogsz a változtatásnak, akkor egy-egy apró csiszolás annyi energiádat elveszi, hogy a nagyobb léptékű, valódi eredményt hozó változtatásokra nem marad energiád.

 

Így nem lehet egyről a kettőre jutni. Így nem lehet fejlődni. Kicsit magadra ismertél?

 

 

Tegyük helyére a dolgokat, oldjuk meg honlap- és online marketing problémáidat!

 

A skype-os konzultáció annyit jelent, hogy egy órán át, azaz kerek 60 percen keresztül csak veled foglalkozom, a te kérdésidet válaszolom meg, személyre szabott megoldásokat mutatok neked.

 

Plusz olyan motivációs löketet kapsz, hogy garantálom, nem fogsz leállni addig, amíg nem tökéletesíted a honlapodat.

 

 

Milyen kérdésekkel fordulhatsz hozzám?


Honlapoddal, online marketinggel, email marketinggel kapcsolatos kérdésekben tudok első sorban segíteni.


Ezek a leggyakoribb kérdések, amivel hozzám fordulnak más vállalkozók:


 • Mi a hiba a honlapommal? Miért nem hoz több bevételt?
   
 • Jól menő vállalkozásom van, de úgy érzem, egy jobb weboldallal még több lehetőségem lenne eladni. Hogyan tökéletesítsem a honlapomat?
   
 • Hogyan kell úgy online marketingezni, hogy ne kelljen árversenyezni?
   
 • Nekem mindenki a célcsoportom, mégis azt mondják, hogy szűkítsem le. De hát akkor nem lesz még kevesebb pénzem? Hogyan csináljam?
   
 • Tudom, hogy kell a honlapra egy csali, amit a látogatók figyelmét felkelti. Van is ilyenem, régebben jól működött, de ma már alig hoz vevőt. Mit csinálok rosszul?
   
 • Szeretném, ha a honlapom mögött egy online marketing gépezet tennné a dolgát, de nem tudom, hogyan érdemes ezt felépítenem.
   
 • Vállalkozásomnak régóta van honlapja, de ki szeretnénk lépni a nemzetközi piacra. Jól működő és menő honlapot szeretnénk. Mi az, amin érdemes változtatnunk?
   
 • Épp most készül a honlapom, de nem vagyok biztos benne, hogy jó úton járok.

Ha más kérdésed van, semmi gond. Tedd fel, és őszintén megmondom még a konzultáció előtt, hogy tudok-e neked segíteni benne.

 

 

Milyen kérdésekkel NEM foglalkozunk a konzultáció során?

 

Rövid leszek: honlap-programozási kérdésekről ne engem kérdezz, ebben nem tudok segíteni. Nem programozó vagyok (bár vannak kiváló programozó kollégáim), így ebbe nem is kontárkodom bele.

 

 

Kivel fogsz beszélni a konzultáción?

 

honlaptanacsado_varga_klara.pngVelem, azaz Varga Klárával.

2003 óta kollégáimmal együtt több száz weboldalt indítottam útnak, és több tucat elkészült weboldal konverziós teljesítményét felügyelem jelenleg is. Mániám a konverzió.

Tudom, hogy ügyfeleink nem csak egy jó honlapot szeretnének. Olyan weboldalra van szükségük, ami vevőket hoz, azaz jól konvertál. Minden bizonnyal neked is fogok tudni segíteni ebben.

 

 

Mennyibe kerül a skype-os konzultáció?

 

A 60 perces egyéni konzultáció ára 24.900 Ft + áfa. Ha nem vagy elégedett a konzultációval, visszafizetem a teljes összeget. Semmi rizikó neked. Ha hosszabb megbeszélést szeretnél, a második órától csak 19.900 Ft + áfa-t számolok fel óránként.

 

És most figyelj: ha a konzultációt követő 5 napon belül megrendeled bármelyik honlap + marketing csomagunkat, a konzultáció teljes összegét jóváírom neked. (Ha bármi mást rendelsz meg, a megrendelés összegétől függően írok jóvá a konzultáció összegéből.)


 

Hogyan rendelheted meg a konzultációt?

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Utána emailben fogok küldeni egy kérdőívet, ami abban segít nekem, hogy felkészüljek a vállalkozásodból, a honlapodból, az online marketingedből. Ez eddig teljesen ingyenes számodra.

 

Amint visszaküldted a kitöltött kérdőívet, megírom neked, hogy tudom-e felelősséggel vállalni a megbeszélést. Még most sem kell fizetned.

 

Ha a kitöltött kérdőív alapján vállalom a konzultációt, kapsz egy proforma számlát a konzultáció díjáról. Amikor az azon szereplő összeget átutaltad a számlánkra, visszaigazolom ezt és időpontot egyeztetünk. Munkanapokon 9 és 17 óra között tartom a konzultációkat, készülj, kérlek te is így.

 

Gyere, vágjunk bele!

 

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • „Megnéztem a referenciáitokat és 2 percen belül már hívtalak is, hogy találkozzunk. Egy hónapon belül kész volt a Mikulásiroda weboldal, amit azóta is imádok.

  Attila nagyon készséges, azonnal segít, ha valamiben kell: ma telefonban megtanította nekem gyorsan, hogyan kell kampányhoz landing page-t létrehozni.”

   

  Toldy Éva, Mikulásiroda.hu

  További vélemények rólunk

 • „Kedves Honlapkészítő varázslók, hetek óta olvasom a hírleveleket, és a fantasztikusan színvonalas munkáitokon felbuzdulva szeretnék bővebben tájékozódni erről a csomagról, és természetesen Veletek is megismerkedni.”

  2 hónappal később:

  „A honlapom csodálatos, szépen kidolgozott, igényes és rettentő praktikus lett....

   

  Dávid Zsuzsa, Ölelőhullám Kft.

  További vélemények rólunk

 • “Jó érzés, hogy a sok honlapkészítő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.”

   

  Ungár Ferenc, Yess Europe Kft.

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók.hu

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Szeretném megköszönni a munkátokat, amit a weboldalam arculat és technikai átalakításában, tervezésében, kivitelezésében és utómunkálataiban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult."

   

  Haiszky Ernő, magannyomozo.eu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

Facebook