a_nagy_ugyfeltermelo_holnap_audit.png

  

 Ismerd meg a 

 profi honlapkészítők    bennfentes trükkjeit: 

 

 

 

 

NAGY, ÜGYFÉLTERMELŐ
HONLAPCSEKKLISTA

Interaktív e-book és munkafüzet egyben okos kisvállalkozóknak

Évek óta csak csepeg a bevétel, de én pénzfolyamot szeretnék látni! Mi a probléma a honlapommal?”

bg_buborek_bottom.png

Saját magam szerkesztem weblapomat. Hogyan tudok végre olyan weboldalt készíteni, ami nem csak egy sorminta a névjegykártyámon, hanem ügyfeleket termel?”

bg_buborek_bottom.png

Van honlapom, hoz is a konyhára rendesen. De tudom, hogy még mindig nem használom ki teljesen a benne rejlő lehetőségeket. Vajon hogyan lehetne még jobb a weboldalam?”

bg_buborek_bottom.png

Honlapot készülök készíttetni, de félek teljesen átadni a kontrollt a honlapkészítőnek. Mi van, ha nem fog működni a weboldal és csak az ablakon dobom ki a pénzt?”

bg_buborek_bottom.png

Magadra ismertél? Akkor jól figyelj:

 

 

 Mától új időszámítás kezdődik vállalkozásodban: 
 a Honlaptanácsadó honlapkijavító csekklistája felfedve!  

 

 • Vajon mitől működnek olyan jól a Honlaptanácsadó által készített weboldalak?
 • Mi a titok, amiért sokkal több vevőt szállítanak ezek a weboldalak a honlaptulajdonosoknak, mint az átlagos weboldalak?
 • Mik azok a trükkök, amik a ezeket a honlapokat ügyféltermelő gépezetekké varázsolják?

Most te is megtudhatod mindezt, és lépésről lépésre 

megvalósíthatod saját honlapodon!

ftp/down_arrow2.png

Hogyan segít téged az ügyféltermelésben

az interaktív honlapcsekklista?

 

A csekklista egy e-könyv és e-munkafüzet egyben, ami az ügyféltermelő weboldal 6 fő kritériumát dolgozza fel összesen 111 pontban. A szempontok alapján te magad értékeled honlapodat 1-től 5-ig. A pontszámokat a rendszer összeadja, az eredmény pedig tűpontosan megmutatja weboldalad legerősebb és leggyengébb, azonnali javításra szoruló helyeit.

 

Minden egyes szempont egyben a megoldást is tartalmazza, tehát pontosan tudni fogod, mi a teendőd, ha valahol alacsony pontszámot értél el. A javításnak az instrukciók alapján azonnal nekikezdhetsz.

 

A pontokat rövid, lényegre törő magyarázatokkal láttam el, tehát programozási vagy honlapkészítési ismeretek nélkül is pontosan érteni fogod őket. A néhány kikerülhetetlen szakkifejezés magyarázatát egyrészt a szövegben, másrészt a csekklista végén található szótárban is megtalálod.

 

webdesign.png1. Webdesign, ami rabul ejti a vevődet

 

Látogatóid hitelesebbnek fogják tartani honlapodat, ha esztétikus, így könnyebben fognak vásárolni tőled, könnyebben válnak ügyféllé. Ebből a fejezetből megismered azokat a praktikákat, amik ehhez szükségesek.

 

szovegiras.png2. Ügyféltermelő tartalom

 

A fejezet végén tisztában leszel azzal, hogyan írj olyan szöveget, amit látogatóid végigolvasnak, majd kinyitják pénztárcájukat, és vásárolnak tőled.

 

online_marketing.png3. Navigáció - egyenes út a termékedhez

 

Megérted, hogyan kell felépíteni egy olyan weboldalt, ahol minden látogató egyszerűen képes tájékozódni. Hogy hogyan alakíthatsz útvonalaidból értékesítési csatornákat, amik látogatóidból vevőt gyártanak.

 

urlap_keszites.png4. Tökéletes űrlapok

 

A látogatód, aki épp arra készül, hogy kitöltse űrlapodat, már bizalmat szavazott neked. Ha azt akarod, hogy teljesüljön a tranzakció, egyértelmű, olajozottan működő űrlapot kell elé tenned. A fejezet végére megtudod, milyen az az űrlap, ami semmi kételynek, semmilyen bizonytalanságnak nem hagy helyt a vevőd fejében.

 

keresooptimalizalas.png5. Keresőoptimalizálás – miért nem működnek a régi technikák?

 

Megtudod, mik azok a szempontok, amiknek feltétlenül teljesülniük kell ahhoz, hogy a keresők (első sorban a Google) jó helyen rangsorolják weboldalad. Megismered azokat a hatalmas változásokat, amiket az elmúlt években hajtott végre a Google, és amik miatt a régi keresőoptimalizálási módszerek ma már hatástalanok.

 

landing_oldal_keszites.png6. Kampány érkezési oldal, ahonnan csak egy kiút van: a vásárlás

 

A fejezet végén képes leszel olyan kampány-érkezési oldalt készíteni kampányaidhoz, ami tartalmazza azokat az elemeket, amik a szkeptikus, kételkedő vevőjelölt fejéből az utolsó kérdőjelet is kitörlik, majd vásárlásra bírják.

 

Megrendelem!

ftp/down_arrow2.png

Vajon neked szól az interaktív honlapcsekklista?

 

 

zold_pipa.png

1. Ha vállalkozásodban fontos szerepet szánsz weboldaladnak,...

 

nem engedheted meg magadnak, hogy ez a weboldal ne legyen tökéletes. Minden elvesztett honlaplátogató kemény összegben mérhető bevételkiesés. Talán nem is tudod, pontosan milyen összeget vesztettél el eddig amiatt, hogy nem sikerült honlapodon meggyőzni a látogatót, hogy vevőd, ügyfeled legyen. Ennek véget vet a Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista.

 

zold_pipa.png

 

2. Ha saját magad szerkeszted honlapodat,...

 

nem kis fába vágtad a fejszét: te vagy a honlapszerkesztő, a webdesigner, az online marketinges, a szövegíró, a SEO-szakember egy személyben.

 

A Nagy honlapcsekklista végigvezet a teljes honlapkészítési folyamaton a jó webdesign készítésétől kezdve az ügyféltermelő kampány-érkezési oldal elkészítéséig. Érthetően, szakzsargontól mentesen.

 

zold_pipa.png

3. Ha honlapkészítőkre bízod weboldalad elkészítését,...

 

annyit jelent, hogy a kezükbe teszed vállalkozásod sorsát. Ha nem lesz elég jó az elkészült honlap, borítékolható a bukta.

 

Ezzel a 111 pontos csekklistával kezedben tarthatod az irányítást, mert tudni fogod, milyen szempontoknak KELL teljesülni ahhoz, hogy látogatóidból vevőt faragjon oldalad. Ha úgy látod, az átadott weboldal nem felel meg minden szempontnak, egyszerűen számon kérheted a hiányosságot a honlapkészítőkön.

 

zold_pipa.png

 

4. Ha honlapkészítő vagy webdesigner vagy,...

 

minden bizonnyal a kisujjadban van a programozás és grafikai tervezés minden csínja-bínja. Ez tökéletes alap egy jó honlap elkészítéséhez, ám messze nem elég!

 

Egy jó honlapnak nem csak jól kell működnie, nem csak szépnek kell lennie, de el is kell tudni adnia a terméket. A csekklista segíteni fog munkádban: olyan online marketinges, ergonómiai és usability szempontokat tanít meg, amikkel nem csak honlapot, hanem ügyfeleket fogsz adni megrendelőidnek.

 

Megrendelem!

ftp/down_arrow2.png

Ezt mondják a csekklistáról,
akik már használják:

 

 

hrncsar_jozsef.pngHrncsár József
Speak! Nyelviskola

 

“Az anyag szuper, óriási segítség lesz mindenkinek, aki hatékony weboldalt akar készíteni. Végre egy olyan anyag, ami vezeti egy naiv cégvezető kezét. Ez egy jó befektetés, mert rövid időn belül a többszörösét fogja hozni.”

kulcsar_balazs.pngKulcsár Balázs
Health’n'Results

 

Zseniális! Két dolgot tett velem a csekklistád. Ráébresztett a hibákra, és azonnal meg is oldotta. 3 nap alatt olvastam el, és minden pontján ellenőriztem a weboldalam.”

 

dobos_helga.pngDobos Helga
Helga Fitness

 

“Pont olyan szuper az e-book, mint az egész rendszered. Úgy szeretem a stílusodat, hogy szépirodalmat is simán olvasnék Tőled:) A könyvet ki fogom nyomtatni, és minden nap velem lesz, mert mindig fogok benne találni tanulni- és megvalósítanivalót.

 

Komoly szakmai anyag - teljesen emberi nyelven, olvasmányosan. Nem egy szimpla csekklista, hanem profitnövelő stratégia. A legütősebbé az teszi, hogy azonnal megvalósítható minden egyes lépése. Kötelező olvasmány minden vállalkozónak.

f_toth_krisztina.pngF. Tóth Krisztina
MyWay Coaching

 

“A Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista precízen, gyakorlatiasan és sokoldalúan mutatja be mindazt, amit a témáról tudni érdemes, semmi felesleges flikk-flakk, száz oldal értékes tartalom. Klára nemcsak az összegyűlt tudását, tapasztalatát, de szakmája iránti szeretetét, egyéni stílusát is belegyúrta ebbe az alaptésztába, amiből már csak rajtad múlik, mit sütsz ki...

 

Mindenesetre, ha követed a receptet, és pontról pontra haladva jól átgyúrod a honlapodat, a vevők már az ínycsiklandozó illatra odagyűlnek... a többi innen már rajtad múlik.

ftp/down_arrow2.png

Olvass bele!

 

 

 

Megrendelem!

ftp/down_arrow2.png

A honlap- és webkonverziós tanácsadóról és az
ő titkos csekklistájáról

 

Az elmúlt 13 év alatt 1000+ weboldal került ki a kezeim közül. Pontosan ismerem a honlapkészítés buktatóit és azt is tudom, mi visz sikerre egy honlapot.

 

Azt kutatom, hogy sok weboldalról miért folynak el a vevők vásárlás nélkül. Mániám a konverzió.

 

Évek óta ezt a 111 pontos csekklistát használom, amikor honlapot készítünk vagy auditálunk ügyfeleinknek – sikerrel. A csekklista abban segít, hogy a vásárlás nélkül lelépő látogatókat visszafordítsuk és vásárlásra bírjuk.

 

Tegyük vissza az elfolyó pénzt a zsebedbe!

honlaptanacsado_varga_klara.png

Varga Klára

honlaptanácsadó, webkonverziós tanácsadó

 

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

 

 

Fontos kérdések és válaszok

 

 

“Wordpress honlapom van. Használható lesz számomra is a csekklista?”

 

Igen. Az ügyféltermelő weboldal platformfüggetlen: lehet sok pénzt keresni egy jó Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, stb., vagy akár egyedi fejlesztésű oldallal. Lényeg, hogy honlapod vállalkozásod szolgálója legyen.

“Webáruházat üzemeltetek. Érdemes megvennem a csekklistát?”

 

Ha szoktál kampányolni, ha fontos számodra a SEO, ha tudni akarod, milyen az a design, ami elad, ha érdekel a webszövegírás, és, hogy milyen a tökéletes navigáció, akkor igen.

“Még nincs honlapom, de tervezem, hogy lesz. Fogom tudni használni a csekklistát?”

 

Rengeteg felesleges kört és zsákutcát spórolsz meg magadnak a Csekklistával. Ha magad fogod szerkeszteni a honlapodat, a Csekklista lépésről lépésre végigvezet a felépítésben. Ha honlapkészítőt fogsz megbízni, a Csekklistával ellenőrizni tudod majd, hogy valóban jó munkát végez-e.

“Épp most készül a honlapom. Nem túl késő, ha most veszem meg a honlapcsekklistát?”

 

Ha a honlapkészítőd kellően rugalmas, és fontosnak tartja, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsen, akkor még nem késő javítani azokon a hibákon, amik esetleg becsúsztak a folyamat közben. Ha húzódozik a módosítás gondolatától, mondd meg neki, hogy ebből a csekklistából ő is sokat tanulhat.

“Fogom érteni, amiről írsz?”

 

A pontok rövid, lényegre törő magyarázatokkal vannak ellátva, tehát programozási vagy honlapkészítési ismeretek nélkül is pontosan érteni fogod őket. A szakkifejezések magyarázatát egyrészt a szövegben, másrészt a csekklista végén található szótárban is megtalálod.

 

Nem árulok zsákbamacskát: ha számodra a kampány, a keresőoptimalizálás, vagy a mobilverzió soha sem hallott kifejezések, akkor ez a csekklista még nem neked való.

“ Vajon az én honlapomra is alkalmazható ez a csekklista?”

 

Ha házat építesz, legfontosabb, hogy statikailag stabil legyen az épület. Erre a fizika szabályai érvényesek. Hasonlóan van ez a weboldalak esetében: ez a csekklista az általánosan, minden egyes kisvállalati weboldalra érvényes szabálygyűjtemény.

 

Ahogyan egy épület lehet modern, minimalista vagy rusztikus, úgy saját weboldaladnak is adhatsz egyéni stílust. De a váznak stabilnak kell lennie, különben összedől az építményed, azaz a weboldalad - ne hagyd, hogy ez történjen veled!

“Meg fogok tanulni programozni a Csekklistából?”

 

A Honlapcsekklista nem programozási kézikönyv, tehát programozni NEM fogsz megtanulni belőle. Abban segít, hogy hogyan alakítsd ki a weboldaladat úgy, hogy abból a lehető legtöbb bevételed származzon.

“Nem Magyarországon értékesítek. Fogom tudni használni a Csekklistát?”

 

Az ügyféltermelő weboldalkészítés és webshopkészítés szabályai nem országhatárokhoz kötöttek. Bátran ajánlom a Csekklistát külföldi piacra is.

ftp/down_arrow2.png

Mondd az árát!

 

 

Először is: nem ez a legolcsóbb e-book a piacon, és ez nem véletlen. A csekklista a magyar piacon egyedülálló, még egy ilyet nem találsz senkinél: olyan átfogó, és olyan igényességgel összeállított interaktív e-book és e-munkafüzet egyben, amit nem fogok aprópénzért adni.

 

A Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista ára 19.900 Ft + áfa

 

A csekklista mellé ráadásul kapsz 2 db. 10.000 forintos kupont, amit skype-os konzultációra, illetve bármelyik szolgáltatásunkra beválthatsz. Tehát a csekklista…

 

 …teljes összege levásárolható!  


Biztos vagyok benne, hogy ha végigmész a csekklistán és alkalmazod a tanácsokat saját weboldaladon, új időszámítás veszi kezdetét vállalkozásodban: weboldalad termelni fogja az új, fizetőképes ügyfeleket, vevőket. Nem egyet-egyet, hanem sokat. (Csak győzd kiszolgálni őket.)

ftp/down_arrow2.png

Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista e-book és e-munkafüzet kettő az egyben

 

a_nagy_ugyfeltermelo_holnap_audit.png

 

 

 

 Az egyetlen interaktív e-book  

 111 lényegre törő kérdés 

 111 precíz magyarázat 

 111 gyakorlatias feladat 

 33 példa magyar KKV-weboldalakról 

 20 extra tipp a finomhangoláshoz 


 

 

 

 

 

 • A könyv, aminek nem kell az utolsó oldalára lapoznod, hogy az egyetlen hasznos tanácsot megtudd. Ugyanis az első fejezettől kezdve értéket ad. 
 • Ami megmutatja, jelenlegi weboldaladon hol folyik el a pénz.
 • Ami ráébreszt a hibákra, és azonnal megoldást mutat.
 • Amivel megsokszorozhatod honlapodból jövő bevételedet.
 • Ami nem csak információt ad, hanem gyakorlatias tippekkel, valós példákon keresztül mutatja be, hogyan működik az elmélet a gyakorlatban. 
 • Ami a jövőben bármikor segíteni fog neked, ha új weboldalt készítesz vagy készíttetsz vállalkozásod számára.
 • Egy jó befektetés, mert rövid időn belül a többszörösét fogja hozni neked.
 • Komoly, szakmai anyag olvasmányosan, emberi nyelven. Olyan stílusban, amin nem elalszol, hanem felpörget, időnként megnevettet.
+

2 db, egyenként 10.000 Ft értékű kupon

 

kuponok.png

 

Konzultációs kupon

 

Az egyik kupont 60 perces skype-os konzultáció megrendelésekor válthatsz be a megrendeléstől számított 90 napon belül. Ha bármilyen kérdésed van, amire a csekklistában netán nem kaptál egyértelmű választ, ez a kupon jól fog jönni. Egy órán át csak veled foglalkozom, a te kérdésidet válaszolom meg, személyre szabott megoldásokat mutatok neked. Plusz olyan motivációs löketet kapsz, hogy garantálom, nem fogsz leállni addig, amíg nem tökéletesíted a honlapodat.

 

Szabadon beváltható kupon

 

A másik 10.000 forintos kupont bármelyik szolgáltatásunk vagy termékünk megrendelésekor válthatod be szintén 90 napon belül. (A két kupon nem vonható össze és nem ruházható át.)

Tehát a Nagy, ügyféltermelő honlapcsekklista ára 2 db. 10.000 Ft értékű, azonnal beváltható kuponnal

 

 = 19.900 Ft + áfa (bruttó 25.273 Ft) 

ftp/down_arrow2.png

Rendeld meg most!

 

 1. Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a “Megrendelem” gombra! 
 2. A kitöltést követően fogsz kapni egy megrendelést visszaigazoló emailt, ami tartalmazza a díjbekérőt. Ezen találod a számlázási adatainkat. (Ha külföldről utalsz ez fontos: a SWIFT és az IBAN kód is szerepel a díjbekérőn.)
 3. Utald át a díjbekérőn szereplő összeget a számlaszámunkra! 
 4. Amint az összeg megjelenik a számlán, 1 munkanapon belül emailben küldjük az e-book elérhetőségét, a 2 db 10.000 Ft-os kuponod kódját, valamint az elektronikus számlát.

 

 

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ugyfelszolgalat@mercus.hu.
Facebook