Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás az a módszer, melynek segítségével a honlap a keresőkben az érdeklődők által a weblap profilját leíró kulcsszavakra, keresőkifejezésekre az első oldalakon fog megjelenni.

 

Az általunk átadott honlapok úgy vannak felépítve, hogy az alapvető keresőoptimalizálási elvárásoknak megfeleljenek.

 

 

Miért a keresőoptimalizálás a leghatékonyabb online marketing módszer?

 

Azokat a látogatókat célozza meg, akiket a szolgáltatásaid, a termékeid érdeklik, hiszen ők ütötték be a keresőkifejezést a keresőbe. (Kiválóan targetálható.)

A látogatók motiváltak a szolgáltatás igénybevételére, hiszen akkor és ott kerestek rá honlapodra, ahol, és amikor ez számukra a legalkalmasabb.

A weblaphoz csatolt statisztikai rendszerrel tökéletesen nyomon követhető a stratégia eredményessége. (Mérhető, finomhangolható.)

 

 

Reklámozd magad olcsón!

 

Keresőoptimalizálás a legolcsóbb online marketing eszköz.

 

A kis- és középvállalkozások egyik része alig folytat marketing tevékenységet, másik részük megszokásból szórja a pénzt a hagyományos, igen drága marketingeszközökre, ú. m. sajtóhirdetés, prospektus, rádió hirdetés stb.


A keresőoptimalizálás jó alternatíva vagy kiegészítő megoldás mindkettő számára, hiszen a weblap a publikálást követően folyamatosan szállítja az ügyfeleket a vállalathoz.

 

A keresőoptimalizálás egy folyamat, mely nem ér véget a honlapkészítéssel. A konkurencia feltérképezéséből, a megfelelő, felhasználók által valóban használt kulcsszavak kiválasztásából, a kulcsszavak pozícióban tartásából, valamint az értékes linkkapcsolatok kiépítéséből áll. Fontos továbbá a weblap felépítése, a design és a folyamatosan frissülő, kulcsszavakban gazdag tartalom.

 

Kíváncsi vagy rá, hogyan valósítanánk meg elképzeléseidet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • "Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredménynek pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!"

   

  Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

  További vélemények rólunk

 • “Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

   

  Haiszky Ernő, magánnyomozó

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók webtanácsadás

  További vélemények rólunk

Facebook