Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás az a módszer, melynek segítségével a honlap a keresőkben az érdeklődők által a weblap profilját leíró kulcsszavakra, keresőkifejezésekre az első oldalakon fog megjelenni.

 

Az általunk átadott honlapok úgy vannak felépítve, hogy az alapvető keresőoptimalizálási elvárásoknak megfeleljenek.

 

 

Miért a keresőoptimalizálás a leghatékonyabb online marketing módszer?

 

Azokat a látogatókat célozza meg, akiket a szolgáltatásaid, a termékeid érdeklik, hiszen ők ütötték be a keresőkifejezést a keresőbe. (Kiválóan targetálható.)

A látogatók motiváltak a szolgáltatás igénybevételére, hiszen akkor és ott kerestek rá honlapodra, ahol, és amikor ez számukra a legalkalmasabb.

A weblaphoz csatolt statisztikai rendszerrel tökéletesen nyomon követhető a stratégia eredményessége. (Mérhető, finomhangolható.)

 

 

Reklámozd magad olcsón!

 

Keresőoptimalizálás a legolcsóbb online marketing eszköz.

 

A kis- és középvállalkozások egyik része alig folytat marketing tevékenységet, másik részük megszokásból szórja a pénzt a hagyományos, igen drága marketingeszközökre, ú. m. sajtóhirdetés, prospektus, rádió hirdetés stb.


A keresőoptimalizálás jó alternatíva vagy kiegészítő megoldás mindkettő számára, hiszen a weblap a publikálást követően folyamatosan szállítja az ügyfeleket a vállalathoz.

 

A keresőoptimalizálás egy folyamat, mely nem ér véget a honlapkészítéssel. A konkurencia feltérképezéséből, a megfelelő, felhasználók által valóban használt kulcsszavak kiválasztásából, a kulcsszavak pozícióban tartásából, valamint az értékes linkkapcsolatok kiépítéséből áll. Fontos továbbá a weblap felépítése, a design és a folyamatosan frissülő, kulcsszavakban gazdag tartalom.

 

Kíváncsi vagy rá, hogyan valósítanánk meg elképzeléseidet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • “Jó érzés, hogy a sok honlapkészítő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.”

   

  Ungár Ferenc, Yess Europe Kft.

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • „Megnéztem a referenciáitokat és 2 percen belül már hívtalak is, hogy találkozzunk. Egy hónapon belül kész volt a Mikulásiroda weboldal, amit azóta is imádok.

  Attila nagyon készséges, azonnal segít, ha valamiben kell: ma telefonban megtanította nekem gyorsan, hogyan kell kampányhoz landing page-t létrehozni.”

   

  Toldy Éva, Mikulásiroda.hu

  További vélemények rólunk

 • „Kedves Honlapkészítő varázslók, hetek óta olvasom a hírleveleket, és a fantasztikusan színvonalas munkáitokon felbuzdulva szeretnék bővebben tájékozódni erről a csomagról, és természetesen Veletek is megismerkedni.”

  2 hónappal később:

  „A honlapom csodálatos, szépen kidolgozott, igényes és rettentő praktikus lett....

   

  Dávid Zsuzsa, Ölelőhullám Kft.

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók.hu

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • "Szeretném megköszönni a munkátokat, amit a weboldalam arculat és technikai átalakításában, tervezésében, kivitelezésében és utómunkálataiban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult."

   

  Haiszky Ernő, magannyomozo.eu

  További vélemények rólunk

Facebook