Keresőbarát tartalomkezelő

A tartalomkezelő rendszer, más néven CMS segítségével házon belülről aktualizálhatod honlapod tartalmát, funkcióit. Tehát pusztán egyszeri költségen folyamatosan működő online marketing eszközt kapsz kezedbe.

 

A keresőbarát felépítés, azaz a megtalálhatóság jelenti az ügyféltermelő honlap első pillérét: nélküle honlapod nem jelent többet, mint egy sorminta névjegykártyádon.

 

Az általunk fejlesztett keresőbarát Mercus CMS a megszokott funkciókon túl lehetőséget ad arra, hogy honlapod keresőoptimalizált maradjon a tartalombővítés után is. Nincs ugyanis szükséged programozási tudásra ahhoz, hogy a feltöltött tartalmak keresőbarát módon jelenjenek meg.

“Mindössze” arra van szükséged, hogy a tartalomkezelőd (cms) keresőbarát legyen. Ez annyit jelent, hogy a tartalom felvitelét követően lehetőséget ad neked arra, hogy beírd az adott oldal címét (title), a rövid leírást (meta description), valamint a linkekhez kapcsolódó buborékokat, képek és dokumentumok címét, előbbiek helyettesítő feliratát (alt tag).

 

Ezek a HTML kódban megjelenő információk kiemelkedő fontossággal bírnak a keresőoptimalizálás szempontjából.


 

Mit kínálunk neked saját fejlesztésű, keresőbarát Mercus tartalomkezelőnkkel?

 

Az alábbi felsorolás csupán a leggyakrabban kért funkciókat ismerteti. Ha a teljes funkciólistára kíváncsi vagy, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Keresőbarát hivatkozások - a keresőmotorok találati oldalán előnyös helyezést érhetsz el segítségükkel.

 

Meta tag szerkesztés - a keresőoptimalizálás szempontjából elengedhetetlen oldalcím, oldalleírás, képfeliratok, stb. szerkesztése - programozási tudás nélkül.

 

Online szövegszerkesztés - szövegszerkesztőkből (pl. Word) jól ismert funkciógombokkal ellátott felület segítségével informatikai szaktudás nélkül szerkesztheted a honlap tartalmát.

 

Kép- és multimédia-menedzselés - képfájlokat, Flash animációkat és videófájlokat helyezhetsz el a honlapon.

 

Menüpontok kezelése - új menüpontokkal bővítheted honlapod vagy törölhetsz azok közül.

 

Linkszerkesztés - kapcsolati pontokat hozhatsz létre bármely két oldal között, linkeket helyezhetsz el a tartalom tetszőleges pontjain.

 

Űrlapkezelés - programozási tudás nélkül is képes leszel a rendszer segítségével online űrlapokat készíteni.

 

Hírlevél küldés - a rendszerrel több embernek egyidejűleg postázhatod aktuális akcióidat, információidat, melyeket a rendszer archivál, a feliratkozottakról adatbázist épít.

 

Többnyelvűség - a tartalomkezelőt végtelen számú nyelv kezelésére készítettük fel.

 

A keresőbarát Mercus tartalomkezelővel annyi funkciót fizetsz ki, amennyire szükséged van.


Excel támogatás - komplett Excel táblázatokat egyetlen gombnyomással küldhetsz ki a weblapra.

 

Elfogadási lánc - a vállalkozás vezetősége kontrollálhatja és időzítheti a frissítéseket, meghatározhatja a hozzáférési jogosultsági szinteket minden egyes funkcióra.

 

Szavazás - mini piackutatásokat készíthetsz látogatóidról, a szavazás kérdéseit és az azokra adható válaszokat te határozhatod meg, az eredményeket pedig a rendszer archiválja.

 

Banner menedzselés - online reklámkampányaidat nyomon követheted, azok eredményességét mérheted.

 

Időzített feltöltések - előre definiálhatod, hogy egy adott tartalom mikor, hol és mennyi ideig jelenjen meg a weblapon.

 

Eseménynaptár - a rendszeren keresztül nyomon követheted, hogy ki, mikor, milyen változtatásokat végzett a honlapon, illetve itt nézheted meg az előre létrehozott időzített feltöltéseket.

 

Az alábbi felsorolás csupán a leggyakrabban kért funkciókat ismerteti. Ha a teljes funkciólistára vagy kíváncsi, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Előre gyártott szoftver, vagy egyedi megoldás?

 

Az egyedi tartalomkezelő esetében - az előre legyártott, "mindenkinekeztadom" szoftverrel szemben - pontosan annyi funkcióért fizetsz, amennyire szükséged van. Integrálása nem szab határokat weblapod arculatának vagy szerkezetének, a folyamatos bővülésnek.

 

A működtetést személyesen tanítjuk be a honlapkészítést követően, a projekt lezárása után is állunk rendelkezésedre, ha kérdésed, problémád merül fel.

 

Kíváncsi vagy rá, hogyan valósítanánk meg elképzeléseidet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • „Megnéztem a referenciáitokat és 2 percen belül már hívtalak is, hogy találkozzunk. Egy hónapon belül kész volt a Mikulásiroda weboldal, amit azóta is imádok.

  Attila nagyon készséges, azonnal segít, ha valamiben kell: ma telefonban megtanította nekem gyorsan, hogyan kell kampányhoz landing page-t létrehozni.”

   

  Toldy Éva, Mikulásiroda.hu

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • “Jó érzés, hogy a sok honlapkészítő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.”

   

  Ungár Ferenc, Yess Europe Kft.

  További vélemények rólunk

 • „Kedves Honlapkészítő varázslók, hetek óta olvasom a hírleveleket, és a fantasztikusan színvonalas munkáitokon felbuzdulva szeretnék bővebben tájékozódni erről a csomagról, és természetesen Veletek is megismerkedni.”

  2 hónappal később:

  „A honlapom csodálatos, szépen kidolgozott, igényes és rettentő praktikus lett....

   

  Dávid Zsuzsa, Ölelőhullám Kft.

  További vélemények rólunk

 • "Szeretném megköszönni a munkátokat, amit a weboldalam arculat és technikai átalakításában, tervezésében, kivitelezésében és utómunkálataiban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult."

   

  Haiszky Ernő, magannyomozo.eu

  További vélemények rólunk

Facebook