Keresőbarát tartalomkezelő

A tartalomkezelő rendszer, más néven CMS segítségével házon belülről aktualizálhatod honlapod tartalmát, funkcióit. Tehát pusztán egyszeri költségen folyamatosan működő online marketing eszközt kapsz kezedbe.

 

A keresőbarát felépítés, azaz a megtalálhatóság jelenti az ügyféltermelő honlap első pillérét: nélküle honlapod nem jelent többet, mint egy sorminta névjegykártyádon.

 

Az általunk fejlesztett keresőbarát Mercus CMS a megszokott funkciókon túl lehetőséget ad arra, hogy honlapod keresőoptimalizált maradjon a tartalombővítés után is. Nincs ugyanis szükséged programozási tudásra ahhoz, hogy a feltöltött tartalmak keresőbarát módon jelenjenek meg.

“Mindössze” arra van szükséged, hogy a tartalomkezelőd (cms) keresőbarát legyen. Ez annyit jelent, hogy a tartalom felvitelét követően lehetőséget ad neked arra, hogy beírd az adott oldal címét (title), a rövid leírást (meta description), valamint a linkekhez kapcsolódó buborékokat, képek és dokumentumok címét, előbbiek helyettesítő feliratát (alt tag).

 

Ezek a HTML kódban megjelenő információk kiemelkedő fontossággal bírnak a keresőoptimalizálás szempontjából.


 

Mit kínálunk neked saját fejlesztésű, keresőbarát Mercus tartalomkezelőnkkel?

 

Az alábbi felsorolás csupán a leggyakrabban kért funkciókat ismerteti. Ha a teljes funkciólistára kíváncsi vagy, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Keresőbarát hivatkozások - a keresőmotorok találati oldalán előnyös helyezést érhetsz el segítségükkel.

 

Meta tag szerkesztés - a keresőoptimalizálás szempontjából elengedhetetlen oldalcím, oldalleírás, képfeliratok, stb. szerkesztése - programozási tudás nélkül.

 

Online szövegszerkesztés - szövegszerkesztőkből (pl. Word) jól ismert funkciógombokkal ellátott felület segítségével informatikai szaktudás nélkül szerkesztheted a honlap tartalmát.

 

Kép- és multimédia-menedzselés - képfájlokat, Flash animációkat és videófájlokat helyezhetsz el a honlapon.

 

Menüpontok kezelése - új menüpontokkal bővítheted honlapod vagy törölhetsz azok közül.

 

Linkszerkesztés - kapcsolati pontokat hozhatsz létre bármely két oldal között, linkeket helyezhetsz el a tartalom tetszőleges pontjain.

 

Űrlapkezelés - programozási tudás nélkül is képes leszel a rendszer segítségével online űrlapokat készíteni.

 

Hírlevél küldés - a rendszerrel több embernek egyidejűleg postázhatod aktuális akcióidat, információidat, melyeket a rendszer archivál, a feliratkozottakról adatbázist épít.

 

Többnyelvűség - a tartalomkezelőt végtelen számú nyelv kezelésére készítettük fel.

 

A keresőbarát Mercus tartalomkezelővel annyi funkciót fizetsz ki, amennyire szükséged van.


Excel támogatás - komplett Excel táblázatokat egyetlen gombnyomással küldhetsz ki a weblapra.

 

Elfogadási lánc - a vállalkozás vezetősége kontrollálhatja és időzítheti a frissítéseket, meghatározhatja a hozzáférési jogosultsági szinteket minden egyes funkcióra.

 

Szavazás - mini piackutatásokat készíthetsz látogatóidról, a szavazás kérdéseit és az azokra adható válaszokat te határozhatod meg, az eredményeket pedig a rendszer archiválja.

 

Banner menedzselés - online reklámkampányaidat nyomon követheted, azok eredményességét mérheted.

 

Időzített feltöltések - előre definiálhatod, hogy egy adott tartalom mikor, hol és mennyi ideig jelenjen meg a weblapon.

 

Eseménynaptár - a rendszeren keresztül nyomon követheted, hogy ki, mikor, milyen változtatásokat végzett a honlapon, illetve itt nézheted meg az előre létrehozott időzített feltöltéseket.

 

Az alábbi felsorolás csupán a leggyakrabban kért funkciókat ismerteti. Ha a teljes funkciólistára vagy kíváncsi, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Előre gyártott szoftver, vagy egyedi megoldás?

 

Az egyedi tartalomkezelő esetében - az előre legyártott, "mindenkinekeztadom" szoftverrel szemben - pontosan annyi funkcióért fizetsz, amennyire szükséged van. Integrálása nem szab határokat weblapod arculatának vagy szerkezetének, a folyamatos bővülésnek.

 

A működtetést személyesen tanítjuk be a honlapkészítést követően, a projekt lezárása után is állunk rendelkezésedre, ha kérdésed, problémád merül fel.

 

Kíváncsi vagy rá, hogyan valósítanánk meg elképzeléseidet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • "Nagyon szuperek vagytok! Minden szempontból meg voltam elégedve, az eredménynek pedig magukért beszélnek. Két hét alatt annyi jelentkezőnk lett, hogy feldolgozni egy hónap lesz! Biztos vagyok benne hogy fogunk még találkozni, örülök, hogy rátok találtam! Köszönöm!"

   

  Olti Gergely, Penates Invest Zrt.

  További vélemények rólunk

 • “Szeretném megköszönni a munkátokat és mindazt a segítséget, amit az utómunkálatokban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult.”

   

  Haiszky Ernő, magánnyomozó

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók webtanácsadás

  További vélemények rólunk

Facebook