honlap_marketing_csomagok.png

 Mások honlapokat  gyártanak.

Mi új ügyfeleket neked:

 

Az okos vállalkozó nem elégszik meg csupán egy jó honlappal: vevőket akar, lépéselőnybe akar kerülni. Erre találtuk ki a honlap+marketing csomagokat.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow.png

Miben nyújtanak többet az ügyféltermelő
honlapkészítés + marketing csomagok egy átlagos honlapnál?

 

Mások honlapokat gyártanak, mi új ügyfeleket neked. Nézzük, hogyan! 

 

 

marketingtudatos_kialakitas.png

Marketingtudatos kialakítás

 

A honlapok aprólékosan kidolgozott, marketingszemléletű szempontok alapján épülnek fel, így magasabb arányban képesek a látogatókat ügyféllé konvertálni, mint az átlagos honlapok.

online_marketing_modulok.png

Online marketing modul

 

Mindegyik csomag tartalmaz egy online marketing modult, mely a honlap elkészülte után fogja termelni az ügyfeleket.

ugyfeltermelo_modulok.png

Ügyféltermelő modulok

 

Minden csomag tartalmaz olyan modult vagy modulokat, melyek azokat a látogatókat sem engedik el, akik még nem készek a vásárlásra. Ez rendkívül fontos szempont, hiszen átlagosan 5-8 virtuális találkozás szükséges ahhoz!!!

minosegi_egyedi_webdesign.png

Egyedi, minőségi webdesign

 

Az egyedi, magas minőségű design már első benyomásra kiemeli cégedet a versenytársak közül, és segíteni fogja a látogatói bizalom kialakulását.

hazon_belulrol_adminisztralhato.png

Házon belülről adminisztrálható

 

A honlapot vállalkozásod fejlődésével párhuzamosan házon belülről, további költségek nélkül továbbfejlesztheted, alakíthatod.

utankovetes.png

Utánkövetés

 

A honlap átadását követően sem engedjük el a kezed: az utánkövetés program során személyre szabott tanácsadással segítünk, hogy a honlapot eredményesen tudd használni.

biztonsagos_tartalomkezelo.png

Biztonságos tartalomkezelő

 

Mivel nem nyílt forráskódú rendszert adunk át, így a tartalomkezelő sokkal kevésbé van kitéve a feltörés veszélyének, mint a nyílt rendszerek.

google_csomag.png

Google start plusz modul

 

Hogy honlapodat imádja a Google, elvégezzük azokat a finom beállításokat, amik a Google pozíciód szempontjából fontosak. Kialakítjuk a közönségcsoportokat, hogy a remarketing során tűpontosan tudj majd célozni.

Melyik csomagot választod?    

 

 

pro_premium_csomag.png

  

A profi honlap mellé tüzelésre kész értékesítési nagyágyút is kapsz, hiszen az online marketing munka oroszlánrészét magunkra vállaljuk. Az egy éves szupport pedig stabil repülőpályára állít.

 

A csomag ára 595.000 Ft + áfa.

 

Az ügyféltermelő nagyágyú

professional_csomag.png

 

Ezt a csomagot választotta legtöbb ügyfelünk. A csomag mindent tartalmaz, ami egy ügyféltermelő honlaphoz és marketinghez szükséges. Az utánkövetés program extra biztonságot nyújt számodra a weboldal átadása után is. 

 

A csomag ára 310.000 Ft + áfa.

 

A profi értékesítő

smart_start_csomag.png

 

Okos megoldás az eredményes induláshoz. A weboldal átadását követően sem engedjük a kezed: utánkövetés programunk keretén belül ingyenes tanácsadással segítünk. 

 

A csomag ára 275.000 Ft + áfa.

 

Az okos kezdés

Facebook