Honlap-audit light

Mikor hasznos számodra a honlap-audit light?

 

A honlap-audit lightot kisvállalkozások vezetői, tulajdonosai, illetve a vállalkozásban megbízott honlap-felelősök szokták kérni.

 

A honlap-auditot lightot akkor ajánlom neked, ha

 • te magad készíted/készítetted honlapodat, de az nem úgy teljesít, ahogy vártad.
   
 • Te vagy a cégben a honlap-felelős, ezért sejted, hogy a hibák kiküszöbölésével sokkal több bevételt tudna termelni.
   
 • Van egy régi weboldalad, de az új elkészítése előtt kíváncsi vagy, mik azok a hibák, amiket még egyszer nem szabad elkövetned.

 

 

Milyen szempontok alapján készül a honlap-audit?

 

 1. Webdesign, arculat
 2. Szerkezeti felépítés 
 3. Használhatóság, ergonómia
 4. Információ-elrendezés
 5. Bizalomépítő elemek
 6. Értékesítési csatornák felépítése, minősége
 7. SEO, azaz keresőoptimalizálás
 8. Technikai vizsgálat
 9. Tartalom vizsgálata


+ EXTRA: a honlap audit nem csupán a hibákra hívja fel a figyelmet, hanem minden egyes szemponthoz konkrét megoldási javaslatokat ad!

 


Mit kapsz, ha megrendeled az elemzést?

 

Az elemzés egy cca. 10 oldalas pdf dokumentum, ami felfedi a hibákat, és útmutatást nyújt a javításhoz. Kizárólag a te weboldaladra vonatkozó észrevételeket, hibaelemzéseket és egyéni tanácsokat tartalmaz, amiket blogcikkekből és Facebook-posztokból nem fogsz tudni összeszedni. Nincs benne üres duma vagy általánosságok: tömény és gyakorlatias.

 

 

Ki készíti el az auditot?

 

honlaptanacsado_varga_klara.pngÉn, azaz Varga Klára készítem az auditot. Én írom a több, mint 7.000 olvasóval bíró Honlaptanácsadó blogot, valamint én posztolok a Honlaptanácsadó Facebook oldalán is. A technikai elemzésben segítségemre lesz Rödiger Attila webfejlesztő kollégám.

 

2003 óta kollégáimmal együtt több száz weboldalt indítottam útnak, és több tucat elkészült weboldal teljesítményét felügyelem jelenleg is. Minden bizonnyal neked is fogok tudni segíteni.
 

 

Mennyibe kerül a honlap-audit light?

 

Az audit light ára 34.900 Ft + áfa. Ha nem vagy elégedett, visszafizetem a teljes összeget. Itt legfeljebb én kockáztatok, ugye?

 

És most figyelj: ha az elemzés kézhezvételét követő 5 napon belül megrendeled bármelyik honlap+marketing csomagunkat, az audit teljes összegét jóváírom neked. (Ha bármi mást rendelsz meg, a megrendelés összegétől függően írok jóvá az audit összegéből.)


 

Hogyan rendelheted meg az auditot?

 

Töltsd ki, kérlek az alábbi űrlapot. Utána emailben fogok küldeni neked egy kérdőívet, ami abban segít, hogy megértsem a vállalkozásodat, terveidet, céljaidat. Hogy megismerjem a honlapodat, az online marketingedet és az eddig elért eredményeket. Ez eddig teljesen ingyenes számodra.

 

Amint visszaküldted a kitöltött kérdőívet, megírom neked, hogy tudom-e felelősséggel vállalni az auditot. Még most sem kell fizetned.

 

Ha a kitöltött kérdőív alapján vállalom az auditot, kapsz egy proforma számlát. Amikor az azon szereplő összeget átutaltad a számlánkra, visszaigazolom neked. 10 munkanapon belül kézhez kapod az elemzést.

 

Gyere, vágjunk bele!

 

Honlaptanácsadó blog

 

10+ év, 100+ írás az ügyféltermelő honlapkészítésről, 7.000+ olvasó.

sablons/mercus.hu/img/down_arrow2.png

Ügyfeleink mondták

 • "Szeretném megköszönni a munkátokat, amit a weboldalam arculat és technikai átalakításában, tervezésében, kivitelezésében és utómunkálataiban végeztetek. A mai világban sajnos ritka, hogy az ember azt kapja egy vállalkozástól, amit szerződéskötéskor ígértek számára, de a Mercus esetében ez teljes mértékben megvalósult."

   

  Haiszky Ernő, magannyomozo.eu

  További vélemények rólunk

 • “A Mercus Stúdió kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó honlapkészítő csapat. Nagyon jól segítette együttműködésünket a tanácsadói munkátok, a segítőkészségetek. Köszönöm szépen!”

   

  S. Takács Zsuzsanna, Strategic Scope Kommunikációs Ügynökség

  További vélemények rólunk

 • "Kláráéktól a tanácsadói szolgáltatás teljes skáláját kaptam. Beleértve a naprakész internetmarketing technikákat, a felhasználóbarát honlap-kialakítást, az online marketing funkciók automatizálását.

  Fennakadás nélkül működött a távolsági kapcsolattartas prágai székhelyem és a budapesti Mercus között. A professzionális szolgáltatást...

   

  Székely Andrea, diplomás homeopata (volt vezetési tanácsadó), Prága

  További vélemények rólunk

 • "Köszönöm a segítséget – azt is amit eddig kaptam és amire tudom a jövőben is számíthatok. Szívesen csatlakozom az ajánlók sorába, mert az általatok készített weboldal jól működik, igazolva hozzáértéseteket.

  Úgy gondolom, hasznos beruházás volt, amivel egy olyan – ma már nélkülözhetetlen - használati eszközt kaptam, amit...

   

  Kiss Tamás, Irodakertesz.hu

  További vélemények rólunk

 • „Kedves Honlapkészítő varázslók, hetek óta olvasom a hírleveleket, és a fantasztikusan színvonalas munkáitokon felbuzdulva szeretnék bővebben tájékozódni erről a csomagról, és természetesen Veletek is megismerkedni.”

  2 hónappal később:

  „A honlapom csodálatos, szépen kidolgozott, igényes és rettentő praktikus lett....

   

  Dávid Zsuzsa, Ölelőhullám Kft.

  További vélemények rólunk

 • "Nagyon feldobva jöttem el tőled, végre látom a fényt az alagút végén!! Azonnal el is kezdtem megvalósítani az ötleteket. Tényleg jók voltak, imádják az emberek. Most a Facebooknál tartok, a weboldal - mint ahogy világossá tetted - nagyobb lélegzetvételű átalakítást igényel.

   

  Mindent megkaptam, amit vártam: konkrét célokat, terveket,...

   

  Szabó Edina, Szervmanók.hu

  További vélemények rólunk

 • „Megnéztem a referenciáitokat és 2 percen belül már hívtalak is, hogy találkozzunk. Egy hónapon belül kész volt a Mikulásiroda weboldal, amit azóta is imádok.

  Attila nagyon készséges, azonnal segít, ha valamiben kell: ma telefonban megtanította nekem gyorsan, hogyan kell kampányhoz landing page-t létrehozni.”

   

  Toldy Éva, Mikulásiroda.hu

  További vélemények rólunk

 • “Jó érzés, hogy a sok honlapkészítő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.”

   

  Ungár Ferenc, Yess Europe Kft.

  További vélemények rólunk

Facebook